Sett kulturen i din kommune på kartet - bokstavelig talt.

Vi har utviklet en egen administrasjonsportal, kun tilgjengelig for relevante parter internt i kommunen. Her finner du statistikk for din kommune. Du vil få mulighet til å legge til Kulturskatter, skape Kulturvandringer og lage spennende spørsmål der du ønsker. På denne måten kan dere vise frem det beste av kultur i din kommune.
MacBook mockup
Kulturjakten

Avansert bruksstatistikk og kontroll over innhold

Som kommuneansatt får du tilgang til vårt administrasjonssystem hvor du kan ta kontroll over innholdet i din kommune samt få statistikk for bruk.

Læring

Kulturjakten er en tjeneste som gir kommunene en unik mulighet til å vise frem deres kulturhistorie på en ny og innovativ måte. Appen bidrar til å øke underholdningsverdien i kulturopplevelsene, og gjør læringen gøyere.

Aktivisere befolkningen

For å kunne tjene poeng i Kulturjakten må brukeren opp av sofaen og ut til kulturminnesmerke for å låse opp Kulturskatten. Vi har også sikret at brukeren ikke kan kjøre bil og ta i bruk appen.

Økt engasjement

Belønningssystemet vil skape glede og engasjement blant befolkningen, samtidig som den kulturelle interessen økes. Appen vil i tillegg fungere som en lokal kulturguide som befolkningen kan ha i lommen til enhver tid.

Sosialt

Kulturjakten legger opp til sunn konkurranse mellom brukere, og lar dem legge til og invitere venner inn i appen. Gjennom appen kan brukeren oppleve kulturen i kommunen sin sammen med venner og familie.

Bærekraft

Et av Kulturjaktens mål er å få brukeren opp av sofaen og ut i aktivitet, dette treffer direkte på (3) god helse og livskvalitet. Et annet av Kulturjaktens mål er å undervise brukeren om kommunens kulturminner, noe vi mener bidrar til (4) god utdanning.

Enkelt å sette i gang

Vi har gjort det enkelt for kommunene å redigere og legge til innhold i Kulturjakten. Vi henter også ut data fra andre kilder, slik at dere ikke trenger å legge inn all informasjon, kun kvalitetssikre. Kontakt oss i dag for å sette i gang med kulturjakten i din kommune. Vi får dere raskt i gang, med minimalt med arbeid fra deres side!

Turister

Kulturjakten er perfekt for tilreisende og turister. Gjennom appen har besøkende en egen lokal guide i hånden som kan vise dem deres kulturminnesmerker på en morsom måte de ikke har opplevd før. Appen kan også brukes på engelsk.

Redaktørrollen

Vi tildeler et antall ansatte i kommunen en redaktørrolle, samt en administrator rolle. Redaktørene vil kunne redigere innhold og publisere, mens administratoren vil også kunne se statistikk, legge til redaktører og fjerne tilgang.

GDPR

Vi har et høyt fokus på sikkerhet og GDPR, og har derfor databehandling og datalagring innad i EØS, via tredjepartselskaper i EØS.

Innsikt

Kommunene vil kunne hente statistikk om hvor mange brukere, både innbyggere og turister, som oppsøker de ulike kulturattraksjonene. På den måten vil kommunene ta til seg lærerik kunnskap og interessant statistikk om egen og andres befolknings interesse av kulturarv, som de kan bygge videre på.
Se utvikling over tid
Sorter på aldersgrupper, kjønn og om de er turist eller ikke
Oversiktlige diagrammer
Dashboard mockup

Samarbeidspartnere

Bergen Kommune logo
Kulturminnefondet logo
FORREGION
Vestland
Kontakt oss

Klar for å bli satt på kartet?

Vi ser frem til å høre fra deg. Vennligst fyll ut kontaktskjemaet.
Tusen takk! Vi tar kontakt med deg innen et par virkedager
Ooops, noe gikk galt.. Vennligst kontakt mail@linkutvikling.no